Efterätter

Gör enligt receptet på påsen och använd mölkfritt maragarin samt ersätt varje ägg med 2 msk vätska. Smörj formen och bröa med oldana ströbröd.  Ta ut kakan innen den är riktigt färdiggräddad så får du en kladdkaka.  Servera med Oaltys glass eller vaniljsås Superenkelt!
100 gram  margarin 1 dl socker 1,5 dl Fabians mjöl 1 dl havregryn   Lägg bär och socker i pajform.  Blanda alla ingredienterna i en matberedare.  Smula pajdegen över bären och grädda i 200 grader i 35- 40 minuter. Servera med oatlys glass eller...
Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Smörj en pajform.bär eller frukt.  3. Blanda ihop Sockerkaksmix OLDA och 100 g mjölkfritt margarin till smulor.  4. Skala och skiva frukten eller fördela bären i formen. 5. Sockra ovanpå och täck med smuldegen. 6. Grädda i ugnen ca...
150 g margarin 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 3 msk kakao 1 krm salt 1 1/2 dl mjölmix 3/4 dl Pofiber 0,75 dl vätska   Smörj och bröa en form. Smält margarinet och rör i övriga ingredienser till en jämn...
2 dl Fabians mjöl 2 dl iskallt vatten 1 msk bakpulver   4 bananer vaniljglass sirap   Gör blandningen. Doppa bananerna. Fritera genast i några minuter.  Häll på sirap när och lägg upp glass bredvid.  
5 dl havregrädde ev 2/3 vaniljstång 4 msk strösocker 2 tsk gelatinpulver 2 msk vatten 100 g blockchoklad   Blanda gelatin och vatten och låt svälla i 5 minuter.   Häll havregrädde och socker i en gryta.  Bryt chokladen i bitar och låt smälta i blandingen...
5 dl havregrädde 2/3 vaniljstång 4 msk strösocker 2 tsk gelatinpulver 2 msk vatten Blanda gelatin och vatten och låt svälla i 5 minuter.   Häll havregrädde och socker i en gryta. Skär upp vaniljstången och skrapa i den. Värm tills det börjar koka.  Tag kastrullen av...

Kontakt

Berit Lindholm bfl@telia.com