Bullar och kakor

500 g hallon (1/2 liter) 100 g mjölkfritt marg 2 msk socker 2,25 dl Fabians mjöl Gör iordning degen och låt den stå kallt i 30 min.   Smörj formarna och tryck ut degen.  Fyll med hallon. Blanda:   0,75 dl socker          ...
2,5 dl    florsocker 1 dl       vatten 4 st       gelatinblad   Sätt ugnen på 125°. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka ihop till en tjock sockerlag, ca 5 min. Lägg under tiden gelatinbladen i kallt vatten. Lyft upp gelatinbladen...
Muffins:  Gör enligt receptet på påsen och använd mjölkfritt maragarin samt ersätt varje ägg med 2 msk vätska. Superenkelt! eller  Kladdkaka: smörj och bröa en from och gör en kaka som du kan antingen göra kladdig genom att grädda lite kortare tid och servera med Oatlys glass eller...
1 banan 50 g mörk blockchoklad 1/4 dl strösocker 1/2 dl flytande mjölkfritt margarin 3/4 dl havremjölk 2 dl Fabians mjöl 1/2 dl Pofiber 1 tsk bakpulver 1 tsk bikarbonat Mosa bananen och hacka blockchokladen grovt. Vispa ströocker och margarin luftigt. Tillsätt...
Vispa samman: 50 g smält mjölkfritt margarin 2 dl vatten/havremjölk 3 dl Glutenfritt mjöl   Blanda: 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver och rör ner med vätska och mjöl.   Häll upp i muffinsformar och grädda i 10 min i 175 grader mitt i...
6 dl Glutenfritt mjöl 3 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 dl smält mjölkfritt margarin 2 dl farin socker 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1/2 dl havremjölk 4,5 dl choclate chips mörk choklad   Blanda ihop ingredienserna och forma till kakor på...

Kontakt

Berit Lindholm bfl@telia.com